Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de doi ani din Cluj, căutat de peste o sută de persoane după ce a plecat să se joace pe malul unui râu

Un copil de doi ani din Cluj, căutat de peste o sută de persoane după ce a plecat să se joace pe malul unui râu

Peste 100 persoane, dintre care poliţişti, jandarmi, angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi voluntari din Cluj, caută în această seară un băiat de doi ani care a plecat de acasă, din localitatea Floreşti, pentru a se juca pe malul Someşului cu alţi copii.

Un copil de doi ani din Cluj, căutat de peste o sută de persoane după ce a plecat să se joace pe malul unui râu
Sursa foto: IPJ Cluj
de Adelina Miron    |    21 Mai 2021   •   21:54

Update ora 23:00:  Căutările copilului au fost oprite și se vor relua mâine dimineață.

„Căutările s-au desfășurat în dispozitiv integrat, constituit din peste 100 de polițiști, jandarmi și pompieri. Echipajele ISU au efectuat căutări în avalul râului din apropierea zonei unde a fost semnalată dispariția copilului, până la lăsarea întunericului. Mâine dimineață (sâmbătă- n.r.) se vor relua căutările de către echipajele de pompieri cu două bărci de căutare-salvare”, a anunțat, vineri seara, ISU Cluj.

Poliția a fost sesizată că în jurul orei 17.00, băiatul a ieșit din locuința sa, din localiatea Florești, pentru a se juca cu alți copii în zona râului Someș și nu a mai fost găsit.

Peste 100 de polițiști, jandarmi, lucrători ISU și voluntari sîl caută acum pe copil, inclusiv un echipaj cu o barcă de salvare.

Băieţelul are o înălţime de aproximativ un metru, ochii negri, părul şaten.

În momentul plecării acesta era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare albastră, tricou de culoare albastră și sandale de culoare albastră cu șireturi verzi, potrivit Ziua de Cluj.

×
Subiecte în articol: copil Cluj
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close