Antena 3 CNN Actualitate Locale Coregraful din Constanţa acuzat că îşi bătea elevele şi le forţa să întreţină relaţii sexuale se apără cu declaraţii incredibile. „Și-au dorit sau le-a plăcut”

Coregraful din Constanţa acuzat că îşi bătea elevele şi le forţa să întreţină relaţii sexuale se apără cu declaraţii incredibile. „Și-au dorit sau le-a plăcut”

Coregraful din Constanţa acuzat că îşi bătea elevele şi le forţa să întreţină relaţii sexuale se apără cu declaraţii incredibile. „Și-au dorit sau le-a plăcut”
Sursa foto: Foto: captură Antena 1
de S.T.    |    14 Noi 2019   •   22:25

Update: Scandalul legat de profesorul de dans din Constanţa, acuzat că şi-ar fi abuzat mai multe eleve, ia amploare. ** Asociaţia în cadrul căreia ar fi lucrat coregraful susţine că acesta nu mai activează ca instructor acolo din 2012, deci de aprope 8 ani. Chiar şi când acesta activa ca şi coregraf, el nu avea legătură cu toţi cursanţii, ci doar cu cei care voiau să facă performanţă, având acceptul părinţilor acestora. Mai mult decât atât, toate presupusele fapte ar fi avut loc în afara şcolii de dans. Scandalul ar fi instrumentat acum de foşti membri ai asociaţiei, al căror scop ar fi denigrarea Asociaţiei Naţional Culturală Artistică Total, interesele fiind de natură economică.

Noi mărturii şi probe aruncă în aer ancheta abuzurilor fizice şi sexuale de la cea mai cunoscută şcoală privată de dans din Constanţa.

Reacţia instructorului acuzat că îşi bătea elevele şi le constrângea să întreţină relaţii sexuale cu el e scandaloasă.

„Şi-au dorit sau le-a plăcut”, a declarat coregraful. Între timp, noi victime descriu calvarul prin care treceau ca să ajungă să facă performanţă, scrie observator.tv.

 

×
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close