Antena 3 Actualitate Locale Coregraful din Constanţa acuzat că îşi bătea elevele şi le forţa să întreţină relaţii sexuale se apără cu declaraţii incredibile. „Și-au dorit sau le-a plăcut”

Coregraful din Constanţa acuzat că îşi bătea elevele şi le forţa să întreţină relaţii sexuale se apără cu declaraţii incredibile. „Și-au dorit sau le-a plăcut”

de S.T.    |    14 Noi 2019   •   22:25
Coregraful din Constanţa acuzat că îşi bătea elevele şi le forţa să întreţină relaţii sexuale se apără cu declaraţii incredibile. „Și-au dorit sau le-a plăcut”
Sursa foto: Foto: captură Antena 1

Update: Scandalul legat de profesorul de dans din Constanţa, acuzat că şi-ar fi abuzat mai multe eleve, ia amploare. ** Asociaţia în cadrul căreia ar fi lucrat coregraful susţine că acesta nu mai activează ca instructor acolo din 2012, deci de aprope 8 ani. Chiar şi când acesta activa ca şi coregraf, el nu avea legătură cu toţi cursanţii, ci doar cu cei care voiau să facă performanţă, având acceptul părinţilor acestora. Mai mult decât atât, toate presupusele fapte ar fi avut loc în afara şcolii de dans. Scandalul ar fi instrumentat acum de foşti membri ai asociaţiei, al căror scop ar fi denigrarea Asociaţiei Naţional Culturală Artistică Total, interesele fiind de natură economică.

Noi mărturii şi probe aruncă în aer ancheta abuzurilor fizice şi sexuale de la cea mai cunoscută şcoală privată de dans din Constanţa.

Reacţia instructorului acuzat că îşi bătea elevele şi le constrângea să întreţină relaţii sexuale cu el e scandaloasă.

„Şi-au dorit sau le-a plăcut”, a declarat coregraful. Între timp, noi victime descriu calvarul prin care treceau ca să ajungă să facă performanţă, scrie observator.tv.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close