Coșmarul trăit de o femeie din Dâmbovița, după ce a avut o aventură cu un bărbat din sat. "Ori mă omoară, ori murim amândoi odată"

14 Ian 2020   •   11:36
Coșmarul trăit de o femeie din Dâmbovița, după ce a avut o aventură cu un bărbat din sat. "Ori mă omoară, ori murim amândoi odată" foto- Pexels

O femeie de 53 de ani a început să trăiască un coșmar după ce a avut o aventură cu un bărbat cu zece ani mai mic, din județul Dâmbovița. 

Femeia a povestit că bărbatul nu-i dă pace de mai bine de două luni și a devenit violent, cu toate că a obținut un ordin de protecție împotriva lui. 

Aceasta era văduvă de câțiva ani, dar recunoaște că a avut o aventură de-o noapte cu bărbatul, după ce amândoi au consumat mai multe pahare cu alcool.  

„Tot nu poate să stea, ori mă omoară, ori murim amândoi odată. Mi-a dat cu piciorul în uşă”, a spus reclamanta, conform știrileprotv. 

„A vizitat-o în fiecare noapte la geam, a zăpăcit-o. A avut şase coaste rupte, vai de capul ei. Dacă l-a ţinut la ea, de frică”, a povestit vecina victimei. 

Vinovatul spune că femeia l-ar iubi și ea, dar nu vrea să recunoască în fața celorlalți din cauza diferenței de vârstă. 

Bărbatul e cercetat penal pentru violare de domiciliu și nerespectarea ordinului de protecție. Acesta riscă ani grei de pușcărie dacă va fi găsit vinovat. 

 

 

Parteneri
x close