Antena 3 CNN Actualitate Locale Un "coteț cochet", situat lângă un bloc din Cluj, se vinde cu 50.000 de euro. Ce beneficii sunt prezentate

Un "coteț cochet", situat lângă un bloc din Cluj, se vinde cu 50.000 de euro. Ce beneficii sunt prezentate

Anexa unui bloc, sau mai degrabă "cotețul" de lângă un bloc din Cluj se vinde cu 50.000 de euro pe un site de imobiliare.

Un "coteț cochet", situat lângă un bloc din Cluj, se vinde cu 50.000 de euro. Ce beneficii sunt prezentate
Sursa foto: napocaimobiliare.ro
de Ioana Mircea    |    17 Mai 2023   •   16:26

Un anunț de pe un site de imobiliare din Cluj prezintă cu mare fast anexa unui bloc din oraş.

În imaginile prezentate pe site se poate observa că locuința nu este îngrijită, iar pe alocuri pare că stă să cadă. Cu toate acestea, agenţia de imobiliare o prezintă ca fiind "un apartament cochet, cu beneficiile pe care le aduce o casă individuală cum ar fi liniște și intimitate".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Aşa zisul apartament se vinde cu nu mai puţin de 50.000 de euro.

Citeşte şi: Aeroportul din Cluj se extinde cu trei porți noi de îmbarcare! Când vor fi gata lucrările la terminalul de plecări

"Vă propunem spre vânzare, apartament situat la casă, pe strada Horea într-o curte comună retrasă de la stradă și ferită de zgomotul cotidian. Apartamentul se afla într-o zonă bună, în apropierea tuturor punctelor de interes cum ar fi magazine, școli, stații pentru mijloacele de transport în comun și facultăți. În jurul apartamentului sunt dispuși 15 mp de teren, care pot fi îngrădiți și astfel dobândindu-se intimitate absolută, prin ridicarea unui gard.

Odată cu renovarea apartamentului, acesta se poate extinde și în podul imobilului, pentru a câștiga încă una sau două încăperi", se arată în anunț, potrivit imobiliare.ro.

×
Subiecte în articol: Cluj imobiliare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close