Antena 3 CNN Actualitate Locale Crima care a îngrozit România: Un copil de 11 ani a fost găsit violat și ștrangulat: „Acolo nu este un singur autor”

Crima care a îngrozit România: Un copil de 11 ani a fost găsit violat și ștrangulat: „Acolo nu este un singur autor”

Crima care a îngrozit România: Un copil de 11 ani a fost găsit violat și ștrangulat: „Acolo nu este un singur autor”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
18 Noi 2019   •   09:13

Un copil de numai 11 ani a fost răpit, sechestrat şi supus unor chinuri inimaginabile, timp de peste 24 de ore. Apoi, a fost aruncat pe un câmp, în plină iarnă, şi lăsat să moară de frig. Se întâmpla în februarie 2004 şi nici azi nu se ştie cine a comis această oribilă crimă. Profilerul Poliţiei Române a analizat dosarul şi spune că ancheta ar trebui reluată de la zero, scriu jurnaliștii de la Libertatea.

Reconstituire:

Sâmbătă, 31 ianuarie 2004, în jurul orelor 14:00, Iţă i-a cerut voie tatălui să iasă afară, la joacă. Ultima oară, băiatul a fost văzut de un vecin, în jurul orelor 20:30, ieşind dintr-un magazin aflat în zonă. Apoi, copilul a dispărut fără urmă. A fost găsit din întâmplare luni, 2 februarie, la marginea unei șosele de lângă comuna Ciolpani. Fusese lovit în zona feţei, avea mâinile şi picioarele rupte. Murise cu doar câteva ore înainte de a fi descoperit. În încercarea de a se salva, copilul se târâse pe câmp înspre stradă, lâsănd în zăpadă dâre lungi de sânge.

La prima autopsie, legiştii au concluzionat că moartea copilului s-a datorat asfixiei mecanice prin strangulare. Dar a doua expertiză medico-legală, mai laborioasă, a stabilit că moartea a survenit din cauza hipotermiei şi a agresiunii sexuale.

×
Subiecte în articol: copil
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close