Antena 3 CNN Actualitate Locale Crimă îngrozitoare în Iași! Tânăr de 22 de ani ucis cu toporul de unchiul său, în urma unui scandal 

Crimă îngrozitoare în Iași! Tânăr de 22 de ani ucis cu toporul de unchiul său, în urma unui scandal 

Crimă îngrozitoare în Iași! Tânăr de 22 de ani ucis cu toporul de unchiul său, în urma unui scandal 
19 Dec 2019   •   12:06

Un bărbat din Iași a fost condamnat la șapte ani de închisoare, fiind acuzat că și-a ucis nepotul. 

Scandalul a pornit de la o bucată de pământ, iar agresorul, Vasile Ilie, ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice. Agresorul ar fi trebuit să-i plătească peste 300 de lei lunar fiului victimei. 

„Instanța condamnă inculpatul la șapte ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Confiscă de la inculpatul Ilie Vasile un topor din metal cu coadă din lemn, cu lungimea totală de aproximativ 50 de centimetri, folosit la săvârșirea infracțiunii. Admite în parte acțiunea formulată de partea civilă minoră N.F.G. și obligă inculpatul Ilie Vasile să îi plătească părții civile minore despăgubiri materiale în cuantum de 315,75 lei lunar, cu titlu de prestație periodică (reprezentând o pătrime din salariul de bază minim net în anul 2019), începând cu data de 4 iunie 2019 până la împlinirea vârstei de 18 ani de către partea civilă minoră sau, dacă se află în continuarea studiilor, până la terminarea acestora, dar fără a depăși vârsta de 26 de ani. Respinge, ca nefondate, celelalte pretenții civile formulate de partea civilă minoră”, au precizat judecătorii ieșeni. 

Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată, potrivit bzi

Crima a avut loc la începutul lunii iunie 2019. Un tânăr de 22 de ani, tatăl unui băiețel de șase luni, a murit secerat de mai multe lovituri de topor. 

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași au spus că în noaptea respectivă, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, tânărul ar fi intrat în casa unchiului său și ar fi început un scandal.

Unchiul bărbatului, Vasile Ilie, s-ar fi trezit cu nepotul în casă, iar după un schimb de replici dure, i-a luat acestuia toporul din mână și l-ar fi lovit în picior și în zona capului, au spus oamenii legii.

 

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close