Antena 3 CNN Actualitate Locale Cutremurător. Ce mesaj a transmis mama Andei Maleon, femeia găsită moartă alături de soțul său

Cutremurător. Ce mesaj a transmis mama Andei Maleon, femeia găsită moartă alături de soțul său

Cutremurător. Ce mesaj a transmis mama Andei Maleon, femeia găsită moartă alături de soțul său
Sursa foto: Foto: Facebook/ Maleon Anda Elena
de S.T.    |    26 Dec 2017   •   17:22

Mama Andei Maleon, soţia directorului BCU Iaşi, a scris un mesaj cutremurător pe pagina personală de Facebook.

Elena, mama Andei Maleon, a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin intermediul căruia îşi exprimă durerea.

„Dragii noştri copii Anda şi Bogdan au plecat mult prea devreme la cele veşnice. Dumnezeu să-i aibă în pază!”, a scris mama Andei Maleon pe pagina personală de Facebook.

În ziua de Crăciun, directorul Bibliotecii Central Universitare din Iaşi, Bogdan Petru Maleon, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit spânzurat de o grindă din casă, iar soţia sa, Anda Elena, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită zăcând fără suflare pe podeaua aceleiaşi încăperi.

Coincidență macabră în cazul dublei sinucideri de la Iași

Cei doi au fost găsiţi în locuinţa lor de pe strada Alistar, de o rudă care era îngrijorată că nu au ajuns la masa de Crăciun şi nici nu răspundeau la telefon.

Echipajul SMURD, sosit la faţa locului în urma sesizării făcute prin serviciul 112, nu a mai putut face nimic pentru salvarea celor doi soţi care erau morţi de mai multă vreme.

×
Subiecte în articol: sinucidere Iași
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close