Antena 3 CNN Actualitate Locale Decizii luate în cazul copilului agresat sexual cu acordul mamei în Arad

Decizii luate în cazul copilului agresat sexual cu acordul mamei în Arad

Decizii luate în cazul copilului agresat sexual cu acordul mamei în Arad
Sursa foto: Foto: pixabay.com
11 Apr 2018   •   19:23

Specialiştii din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad au analizat situaţia copilului care a fost violat pe parcursul a circa nouă luni, de către doi bărbaţi, cu acordul mamei minorului, fiind hotărâtă scoaterea copilului din acel mediu şi darea minorului în grija unui unchi, informează Erika Stark, director general DGASPC Arad.

Potrivit sursei citate, instituţia pe care o conduce a fost sesizată la Telefonul Copilului cu privire la un caz de agresiune sexuală îndreptată împotriva unui minor de 11 ani. În urma sesizării, o echipă formată din specialişti din cadrul Serviciului Intervenţie în regim de urgenţă, situaţii de abuz, neglijare şi violenţă domestică s-a deplasat la locuinţa familiei, constatând că minorul a fost într-adevăr victima unui abuz sexual.

"Din declaraţiile existente la dosar, a reieşit faptul că atât mama, cât şi tatăl minorului se aflau în relaţii de prietenie cu cei doi agresori. Mai mult chiar, mama copilului era, din câte se pare, cea care încasa diferite sume de bani pe care copilul îi obţinea de la agresori motivând cu satisfacerea unor nevoi personale', a declarat presei Erika Stark.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: decizii agresat Arad specialistii
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close