Antena 3 CNN Actualitate Locale Descoperire șocantă făcută de o tânără din Sighișoara. Și-a găsit mama fără suflare

Descoperire șocantă făcută de o tânără din Sighișoara. Și-a găsit mama fără suflare

Descoperire șocantă făcută de o tânără din Sighișoara. Și-a găsit mama fără suflare
Sursa foto: Foto: Facebook/Politia Romana - www.politiaromana.ro
14 Ian 2019   •   16:01

O tânără din Sighișoara s-a dus să-și viziteze mama, iar în momentul în care a intrat în apartament aceasta nu era de găsit. 

Un geam era deschis în casă și când s-a uitat în jos a văzut că mama ei era căzută pe casa scării de la intrarea în bloc. 

"Astazi, in jurul orei 07:50 Politia Municipiului Sighisoara a fost sesizata prin apel 112 de catre o femeie de 30 de ani din municipiul Sighisoara, despre faptul ca mama acesteia a cazut de la etajul al 4-lea al imobilului in care locuia. La fata locului s-a deplasat echipa operativa din cadrul Politiei Municipiului Sighisoara, precum si un echipaj din cadrul SMURD si ISU. S-a constatat ca cele sesizate se confirma, stabilindu-se identitatea persoanei in cauza, ca fiind o femeie de 54 de ani din municipiu. Din pacate a fost constatat decesul acesteia. In continuare se fac cercetari in vederea stabilirii imprejurarilor in care s-a produs incidentul.” a declarat subinspector de politie Rugina Emanuela, purtator de cuvant al IPJ Mures, potrivit zidezi.ro. 
 

×
Subiecte în articol: sighisoara descoperire mama geam bloc
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close