Antena 3 CNN Actualitate Locale Detaliul șocant despre elevul de 15 ani din Satu Mare, care a căzut de pe balustrada școlii

Detaliul șocant despre elevul de 15 ani din Satu Mare, care a căzut de pe balustrada școlii

Detaliul șocant despre elevul de 15 ani din Satu Mare, care a căzut de pe balustrada școlii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
25 Oct 2019   •   21:05

Elevul de 15 ani accidentat grav, vineri, după ce a căzut de pe o balustradă la Şcoala Gimnazială din Odoreu era cunoscut drept un consumator de etnobotanice şi e posibil să se fi aflat sub influenţa acestora şi în momentul producerii accidentului, potrivit şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Satu Mare, Călin Durla.

"Cei de la UPU mi-au precizat faptul că elevul a ajuns de mai multe ori la ei din cauza consumului de etnobotanice. E posibil ca tânărul să fi fost sub influenţa lor şi în momentul în care a căzut de pe balustradă", a precizat, vineri, pentru AGERPRES, Călin Durla.

Acesta a adăugat că elevul a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital de la Cluj-Napoca, starea lui fiind stabilă în acest moment.

"A fost necesară transportarea lui la Cluj-Napoca doar pentru că spitalul din Satu Mare nu avea chirurgie pediatrică şi era nevoie de o intervenţie chirurgicală în zona abdominală. Acum starea lui este stabilă", a precizat şeful ISJ.

Reprezentanţii ISJ Satu Mare au precizat vineri că elevul era cunoscut ca având grave probleme de comportament în şcoală şi în afara ei.

"Elevul era cuprins într-un program de consiliere la cabinetul şcolar. A fost elevul şcolii în clasele I-V, după care a frecventat clasele VI-VIII la Liceul cu Program Sportiv din Satu Mare. Declarat repetent în clasa a VIII-a la Liceul cu Program Sportiv, s-a înscris din septembrie, pentru a repeta clasa, la Şcoala Gimnazială Odoreu", se arată în comunicatul menţionat.

ISJ Satu Mare a dispus o anchetă pentru cercetarea circumstanţelor în care s-a produs accidentul, o altă anchetă fiind demarată de Poliţie. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Noua formulă de calcul din Legea Pensiilor. Anunţul ministrului Muncii
x close