Antena 3 CNN Actualitate Locale Dezastru provocat de un șofer din Sibiu care s-a urcat beat la volan. Pasagerul din maşina sa a ajuns la spital

Dezastru provocat de un șofer din Sibiu care s-a urcat beat la volan. Pasagerul din maşina sa a ajuns la spital

Dezastru provocat de un șofer din Sibiu care s-a urcat beat la volan. Pasagerul din maşina sa a ajuns la spital
de S.T.    |    08 Mar 2019   •   08:45

Un şofer în stare de ebrietate a lovit trei autoturisme parcate şi a doborât un stâlp în municipiul Sibiu, vineri dimineaţa, în urma impactului pasagerul din maşina sa fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, potrivit Poliţiei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.


„În municipiul Sibiu, strada O. Goga, un şofer în vârstă de 26 de ani, sibian, 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, a intrat in coliziune cu 3 auto parcate şi un stâlp pe care l-a doborât. Pasager în vârstă de 18 ani, din Orlat, rănit, conştient, la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

Un echipaj SMURD al ISU Sibiu l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pe pasagerul rănit, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Cristina Criveanu. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Sibiu accident spital
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close