Antena 3 CNN Actualitate Locale Dezvăluiri din ancheta privind uciderea a două fete în Satu Mare. Marin a rupt un ciocan în timp ce le lovea în cap

Dezvăluiri din ancheta privind uciderea a două fete în Satu Mare. Marin a rupt un ciocan în timp ce le lovea în cap

O crimă dublă a tulburat liniștea locuitorilor din localitatea Bârsăul de Sus, din județul Satu Mare. Un recidivist pe nume Marin Pinte a omorât și apoi a jefuit două femei.

Dezvăluiri din ancheta privind uciderea a două fete în Satu Mare. Marin a rupt un ciocan în timp ce le lovea în cap
20 Dec 2019   •   16:59

Ancheta privind uciderea a două femei din județul Satu Mare dezvăluie detalii înfiorătoare despre modul în care criminalul și-a dus la îndeplinire faptele.

”În fapt, s-a reţinut că în data de 10.12.2019, în jurul orelor 16,18, numitul O.G., domiciliat în … a sesizat prin SNUAU 112 faptul că în imobilul cu nr. 172 din loc. Bârsăul de Sus, jud. Satu Mare se află două persoane de sex feminin decedate.

În urma cercetării locului faptei au fost identificate cadavrele numitelor F.A. O.A. care prezentau multiple lovituri la nivelul capului, cadavrele se aflau într-un hol îngust ce ducea spre etajul locuinţei (mansardă) cu capetele orientate spre colţul stâng al peretelui exterior pe care se afla un geam întredeschis. La faţa locului a fost găsită arma crimei, sub cadavrele victimelor, respectiv un ciocan de dimensiuni mici, având baza de 2 cm., iar coada acestuia a fost găsită într-o cutie de carton aflată lângă cadavrele victimelor.

În urma cercetărilor s-a constatat că, în data de 10.12.2019 numitul P.M. a pătruns, printr-o modalitate care încă nu a fost stabilită, în locuinţa victimei F.A., i-a aplicat acesteia şi victimei O.A. multiple lovituri în zona capului cu un ciocan, după care a sustras de la faţa locului suma de 3.300 euro şi suma de 900 de lei”, dezvăluie PresaSm.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close