Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi copii au rămas orfani şi luptă să supravieţuiască, după un accident cumplit produs de şoferul unui BMW cu volan pe dreapta

Doi copii au rămas orfani şi luptă să supravieţuiască, după un accident cumplit produs de şoferul unui BMW cu volan pe dreapta

Doi copii au rămas orfani şi luptă să supravieţuiască în spital, după un accident în Cocorova, produs de şoferul unui BMW cu volan pe dreapta.

Doi copii au rămas orfani şi luptă să supravieţuiască, după un accident cumplit produs de şoferul unui BMW cu volan pe dreapta
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    14 Ian 2022   •   11:46

Cei doi copii, o fată în vârstă de 15 ani şi un băiat de 7 ani, se aflau în maşină cu părinţii, seara trecută, în localitatea Cocorova din Mehedinţi. Familia este din Târgu Jiu.

La un moment dat, maşina în care se aflau a fost spulberată de un BMW cu volan pe dreapta condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, care a intrat în depăşire fără să se asigure.

Impactul a fost unul devastator.

Părinţii celor doi copii, dar şi fratele bărbatului, au murit pe loc în urma accidentului, în timp ce copiii au ajuns de urgenţă la spital, fata de 15 ani fiind în comă.

Trei persoane au murit joi seara într-un cumplit accident de circulație pe Drumul Național DN67 în afara localității Cocorova! De vina se pare că a fost o depășire neregulamentară! Unul dintre conducătorii auto implicat în accident a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de o alta mașina care circula regulamentar! Alte 4 persoane au nevoie de îngrijiri medicale! Vom reveni cu amănunte în jurnalul de știri de vineri de la ora 20:00!

Publicată de Terra Sat pe Joi, 13 ianuarie 2022

"La data de 13 ianuarie, ora 20.47, pe DN 67, în afara localității Cocorova, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, care în urma verificărilor efectuate au stabilit că un tânăr de 19 ani, din comuna Căzănești, în timp ce conducea un autoturism a pătruns pe sensul opus de mers nejustificat și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Șimian.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto de 41 de ani, precum și a unei femei de 35 de ani și a unui bărbat de 37 de ani. De asemenea, în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a doi minori de 7 ani, respectiv 15 ani, dar și a conducătorului auto de 19 ani și a unui tânăr de 22 de ani.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. La locul evenimentului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și o ambulanță SMURD din cadrul Stației Strehaia.

Pentru acordarea primului-ajutor medical victimelor, la locul evenimentului au fost directionate și patru echipaje ale SAJ", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: accident Cocorova
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close