Antena 3 Actualitate Locale Doi înecați descoperiți sâmbătă în județul Mureș

Doi înecați descoperiți sâmbătă în județul Mureș

30 Dec 2017   •   18:11
Doi înecați descoperiți sâmbătă în județul Mureș

Pompierii au intervenit, sâmbătă, în Gorneşti, pe râul Mureş, şi pe un lac din Şăulia de Câmpie, unde au fost semnalate două persoane înecate.

Potrivit ISU Mureş, cele două cadavre, aflate la peste 50 de kilometri distanţă, au fost semnalate la Dispeceratul 112, sâmbătă după-amiază.

Echipa pompierilor de la secţia Sărmaşu a acţionat cu o austospecială ASAS, cinci subofiţeri şi o barcă pentru a scoate dintr-un lac de agrement din Săulia de Câmpie cadavrul unui bărbat în vârstă de 81 de ani. S-a constatat că că bătrânul era căutat de câteva zile, fiind dat dispărut.

În localitatea Gorneşti, cadavrul, pe jumătate dezbrăcat, a fost văzut plutind în râul Mureş de către un locuitor care îşi adăpa calul.

Pentru scoaterea bărbatului din apă au acţionat reprezentanţii ISU din Reghin, cu 4 subofiţeri şi o unitate ASAS.

Medicii spun că bărbatul, care are în jur de 50 de ani, nu a fost încă identificat şi era decedat de mai bine de 24 de ore. Cercetările pentru identificarea bărbatului înecat în râul Mureş continuă, mai ales că în zonă nu a fost dată dispărută nicio persoană.

Din primele verificări a reieşit că persoanele găsite înecate sâmbătă nu prezentau urme de violenţă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close