Doi tineri din Vrancea au fost arestați pentru trafic de minori. Aceștia racolau fete pe care le obligau să se prostitueze

de S.T.    |    12 Mar 2019   •   18:39
Doi tineri din Vrancea au fost arestați pentru trafic de minori. Aceștia racolau fete pe care le obligau să se prostitueze Foto: pixabay.com

Şase persoane au fost audiate şi doi tineri din comuna Răstoaca au fost arestaţi, marţi, în urma unor percheziţii domiciliare care au vizat o grupare specializată în racolarea de fete, obligate ulterior să se prostitueze, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea.

„La data de 12 martie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea, au identificat principalii suspecţi în cazul mai multor infracţiuni de trafic de minori, fapte săvârşite în cursul anului 2017, pe raza judeţului Vrancea. (...) În cursul zilei de astăzi au fost efectuate trei percheziţii domiciliare, fiind conduse la sediul DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea şase persoane, în vederea audierii. Faţă de doi tineri, în vârstă de 17 şi, respectiv, 21 de ani, ambii din comuna Răstoaca, au fost dispuse măsuri preventive, şi anume măsura arestului preventiv şi cea a arestului la domiciliu”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, fetele racolate erau ulterior obligate să se prostitueze, fiind obţinute astfel importante sume de bani.

Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi luării măsurilor legale. 

Sursă: Agerpres
x close