Antena 3 CNN Actualitate Locale Două poliţiste din Iaşi au salvat un bătrân, au dirijat traficul şi au rezolvat un accident

Două poliţiste din Iaşi au salvat un bătrân, au dirijat traficul şi au rezolvat un accident

Două poliţiste din Iaşi au salvat un bătrân, au dirijat traficul şi au rezolvat un accident, în câteva minute, în timp ce mergeau către o şcoală din oraş unde urmau să participe la un eveniment cu copiii.

Două poliţiste din Iaşi au salvat un bătrân, au dirijat traficul şi au rezolvat un accident
Sursa foto: Facebook | Atenție Poliția Iași
de Alin Tarnovschi    |    03 Aug 2021   •   14:34

Cele două tinere poliţiste, Ana şi Monica, se deplasau cu o autospecială către o şcoală din oraş, unde urmau să participe la un eveniment cu copiii, atunci când au observat un accident rutier.

Un bătrân a fost lovit de un autoturism, iar în numai câteva minute, cele două poliţiste l-au ajutat pe bătrân până la sosirea unui echipaj medical, au dirijat traficul şi au identificat şoferul implicat, dar şi martorii accidentului.

Astfel, la sosirea echipajelor de intervenţie, atât cele ale Ambulanţei, cât şi ale Poliţiei Rutiere, cazul era rezolvat.

Povestea celor două poliţiste a fost făcută publică pe o pagină de Facebook a poliţiştilor din Iaşi.

"Astăzi, 03 august a.c., în jurul orei 11.00, Ana şi Monica, două poliţiste din cadrul Biroului de Siguranţă Şcolară Iaşi se deplasau cu autospeciala la o activitate ce urma să aibă loc la o şcoală din mun. Iaşi, moment în care au văzut, căzut pe asfalt, un vârstnic.

Poliţiştele au intervenit, de îndată, luând primele măsuri pentru a se asigura că bărbatul se află în afara oricărui pericol, până la sosirea echipajului medical şi au dirijat traficul rutier pentru evitarea unor blocaje.

De asemenea, până la sosirea colegilor de la rutieră, cele două poliţiste au identificat conducătorul auto, care ar fi acroşat bărbatul, precum şi martorii accidentului rutier.

Ana şi Monica declară că se află mereu în slujba cetăţeanului, siguranţa sa reprezentând o prioritate pentru Poliţia Română", se arată într-o postare pe pagina de Facebook - Atenție Poliția Iași.

DOUĂ POLIŢISTE AU LUAT PRIMELE MĂSURI PENTRU SALVAREA UNUI VÂRSTNIC Astăzi, 03 august a.c., în jurul orei 11.00, Ana...

Publicată de Atenție Poliția Iași pe Marţi, 3 august 2021

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close