Antena 3 CNN Actualitate Locale După ce s-a răsturnat cu mașina în afara șoselei, un șofer beat din Mureș a abandonat autoturismul și a fugit

După ce s-a răsturnat cu mașina în afara șoselei, un șofer beat din Mureș a abandonat autoturismul și a fugit

După ce s-a răsturnat cu mașina în afara șoselei, un șofer beat din Mureș a abandonat autoturismul și a fugit
02 Apr 2019   •   17:43

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Isla, care a urcat băut la volan, a abandonat autoturismul cu care s-a răsturnat în afara şoselei şi a fugit de la locul accidentului deşi era rănit, fiind găsit la scurt timp de către poliţişti.

"Astăzi (marţi, n.r.), în jurul orei 14,30, în localitatea Căluşeri, s-a produs un accident rutier. Un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Isla, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă, după care s-a răsturnat într-un şanţ. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului nu au găsit conducătorul autoturismului la locul accidentului, în urma activităţilor specifice desfăşurate de aceştia, fiind ulterior identificat în persoana bărbatului, de 34 de ani, din localitatea Isla. S-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0.87 mg/l alcool pur în aerul expirat", a anunţat Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Potrivit IPJ Mureş, întrucât conducătorul auto a suferit vătămări corporale în timpul accidentului, a fost transportat la U.P.U Târgu Mureş pentru efectuarea de investigaţii medicale de specialitate.

"În cauză poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul", a precizat IPJ Mureş.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş a precizat că a intervenit la locul accidentului cu o maşină de descarcerare, întrucât iniţial s-a anunţat că o persoană a rămas încarcerată, cu o autospecială cu apă şi spumă şi cu şapte subofiţeri.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: mures beat sofer masina
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close