Antena 3 CNN Actualitate Locale Ea este Moni, fata de 17 ani care şi-a pierdut viaţa în accidentul groaznic de lângă Timişoara: "Păpușa mea, prea repede ai plecat printre îngeri"

Ea este Moni, fata de 17 ani care şi-a pierdut viaţa în accidentul groaznic de lângă Timişoara: "Păpușa mea, prea repede ai plecat printre îngeri"

Moni, o tânără de 17 ani, şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla s-a rostogolit de mai multe ori pe carosabil, în apropiere de Timişoara, la Săcălaz.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mai 2024   •   13:10

Fata de 17 ani se afla în maşină alături de un prieten de 19 ani, care abia luase permisul şi de curând primise autoturismul cadou de la părinţi. Tragedia s-a petrecut la ieșire din comuna Săcălaz, la 20 de km de Timişoara.

Într-o curbă, tânărul de 19 ani a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a rostogolit câțiva metri pe carosabil.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini cu Moni, tânara de 17 ani care a murit în urma tragicului accident.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cei doi tineri se grăbeau să ajungă la o petrecere în localitatea Beregsău Mare. Pentru că nu purtau centura de siguranță, ambii tineri au fost proiectați din autoturism.

Sute de mesaje de condoleanţe au fost postate pe paginile de socializare în amintirea tinerei care şi-a pierdut viaţa în urma tragicului accident.

"Dumnezeu să te ierte, înger frumos! Drum lin spre cer, prietena mea", "Dumnezeu să te vegheze și să te aibă în pază suflet frumos", "Păpușa mea, prea repede ai plecat printre îngeri, nu te vom uita niciodată", sunt doar câteva dintre mesajele de condoleanţe postate pe reţelele de socializare.

În acest caz, poliţiştii din Timiş au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească cauzele exacte în care s-a produs accidentul.

×
Parteneri
Vlad Pascu spune că era alimentat cu droguri de un angajat de la Floreasca
x close