Antena 3 CNN Actualitate Locale El este tânărul care a salvat doi copii de la înec la Olimp, iar apoi a murit

El este tânărul care a salvat doi copii de la înec la Olimp, iar apoi a murit

El este tânărul care a salvat doi copii de la înec la Olimp, iar apoi a murit
01 Sep 2019   •   10:37

Tragediile se țin lanț, pe litoral. După ce vineri doi frați, care munceau la un restaurant din Mamaia, au murit înecați în mare, un alt tânăr și-a pierdut viața, la Olimp. Este vorba despre Silviu Iosif, din Găești, Dâmbovița, un tânăr ambițios, membru al partidului Pro România. Venise cu soția la mare pentru a participa la Școala de vară. Sâmbătă, în timp ce se afla pe plajă, la Olimp, a auzit doi copii strigând după ajutor. Nu a stat pe gânduri și a intrat, împreună cu un alt coleg, în apă după ei. Din păcate, el nu a mai reușit să iasă. Scafandrii l-au căutat mult timp, însă a fost găsit duminică dimineață, în zona plajei Davos, scrie Replica Online.

La căutări au participat 13 scafandrii și un echipaj ARSVOM. La fata locului a fost direcționata o ambulanta SAJ. Din păcate, la 9.12, medicii au declarat decesul.

Mesajele de condoleanțe au început să curgă pe pagina sa de facebook. ”Odihnește-te în pace, suflet bun. Dumnezeu te-a luat prea devreme, dragule”, ”Dumnezeu să-l odihnească”,au fost câteva dintre mesaje.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close