Antena 3 CNN Actualitate Locale Elev de 17 ani, bătut crunt cu coada de la mop de supraveghetoarea căminului unde era cazat

Elev de 17 ani, bătut crunt cu coada de la mop de supraveghetoarea căminului unde era cazat

Elev de 17 ani, bătut crunt cu coada de la mop de supraveghetoarea căminului unde era cazat
Sursa foto: Foto: Adevarul
15 Apr 2019   •   15:03

Un băiat în vârstă de 17 ani, din Tecuci, elev al Liceului de Artă "Gh. Tattarescu" din Focşani, a ajuns azi noapte la Spitalul de Urgenţă din Focşani, după ce ar fi fost "altoit" serios de supraveghetoarea căminului de elevi aparţinând Colegiului Tehnic "Valeriu D. Cotea", acolo unde locuieşte adolescentul.

Agresiunea s-a întâmplat puţin după miezul nopţii şi, potrivit informaţiilor noastre, supraveghetoarea s-a năpustit, din senin, cu coada de la mopul de spălat pe jos asupra tânărului. Se pare că lucrul care a determinat-o pe femeie să recurgă la acest gest ar fi fost gălăgia din cămin, aşa cum rezultă şi din înregistrările audio şi video pe care le-au făcut copiii din cămin şi pe care le redăm şi noi mai jos.

Elevii susţin că supraveghetoarea este violentă de fiecare dată, dar că aseară a întrecut măsura. Elevul bătut a primit nu mai puţin de şase lovituri de băţ pe antebraţul stâng. De altfel, medicii de la Spitalul de Urgenţă au scris pe fişa medicală următoarele: "Traumatism braţ stâng prin agresiune, cu echimoze locale".Adolescentul a depus plângere şi la poliţie, fiind întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, scrie adevarul.ro.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close