Antena 3 CNN Actualitate Locale Elev din Brăila, decizie fără precendent! Și-a dat mama în judecată pentru a putea merge la școală

Elev din Brăila, decizie fără precendent! Și-a dat mama în judecată pentru a putea merge la școală

Elev din Brăila, decizie fără precendent! Și-a dat mama în judecată pentru a putea merge la școală
Sursa foto: Foto: pixabay.com
16 Noi 2019   •   12:48

Un tânăr din Brăila a recurs la un demers incredibi numai pentru a-și continua studiile.

Povestea tristă a adolescentului începe pe când acesta avea doar patru ani, atunci când a fost părăsit de tată, acesta plecând în străinătate. La scurt timp și mama lui a procedat la fel și l-a lăsat în grija bunicilor, dispărând fără urmă. Femeia și-a șters pagina de Facebook și și-a schimbat numărul de telefon, pentru a nu mai putea fi contactată niciodată.

Adolescentul a rămas în grija bunicilor, care se descurcau foarte greu pe partea financiară. Băiatul a vrut cu tot dinadinsul să își termine studiile, chiar dacă de multe ori nu avea bani pentru cele necesare, scrie monitorulbt.ro.

Cum pensia bunicii nu le ajungeau pentru a se descurca, el și-a dat mama în judecată pentru a-i trimite lunar pensie alimentară și a câștigat. Acum, femeia este obligată să îi trimită 315 lei pe lună până când va împlini 18 ani. Chiar dacă banii nu sunt suficienți pentru un trai decenți, aceasta este decizia magistraților.

Cu toate acestea, adolescentul se declară mulțumit de hotărâre, însă a pierdut multe momente frumoase alături de părinții lui, care l-au părăsit încă de la o vârstă fragedă și i-au interzis astfel dreptul la o viață normală. 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close