Antena 3 CNN Actualitate Locale Ema, o fetiţă de trei ani din Buzău, dispărută de acasă, a fost găsită de poliţişti, în frig, pe marginea drumului

Ema, o fetiţă de trei ani din Buzău, dispărută de acasă, a fost găsită de poliţişti, în frig, pe marginea drumului

Ema, o fetiţă în vârstă de trei ani din Buzău, dispărută de acasă, a fost găsită de un echipaj al Poliţiei pe marginea unui drum judeţean, în frig.

Ema, o fetiţă de trei ani din Buzău, dispărută de acasă, a fost găsită de poliţişti, în frig, pe marginea drumului
Sursa foto: Facebook | Poliţia Română
de Alin Tarnovschi    |    22 Feb 2022   •   18:52

Fetiţa în vârstă de numai trei ani a dispărut de acasă, duminică, după ce a luat în spate ghiozdanul fratelui ei, aşa cum a văzut că face acesta în fiecare zi, şi a încercat să plece la şcoală, la fel ca fratele ei.

Într-un moment de neatenţie a familiei, copila a reuşit să iasă din casă, încălţată în papuci şi îmbrăcată cu un halat, şi apoi a plecat pe drum.

Un echipaj al Poliţiei, care se îndrepta către o urgenţă anunţată prin 112, a văzut-o pe micuţă pe marginea drumului şi a oprit pentru a o ajuta.

Aventura Emei a fost povestită într-o postare pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.

"Ema, cum îi spun părinții, are o poveste a ei, drăguță pe de-o parte. Citiți cu drag, nu judecați!

Are 3 ani şi încă nu merge la şcoală, deşi, după cum vedeţi, şi-ar dori...

O zi de duminică...Mihaela şi Adrian, polițiști în Buzău, se îndreptau spre o intervenție prin apelul 112, doar că, pe traseul de deplasare, s-au confruntat cu o situaţie ce i-a determinat să pună stop o clipă, se impunea o prioritizare a urgenţelor: o fetiţă de 3 ani, în haine de casă, dar cu ghiozdan în spate, stătea singură în proximitatea drumului judeţean 203D. Astfel, alți colegi au fost redirecționați către adresa indicată prin 112.

Mititica stătea îngândurată și se uita lung la drum. Multe cuvinte nu au reușit să scoată de la ea, așa că Mihaela a urcat-o în autospecială, pentru a o adăposti de frigul lui februarie şi au pornit împreună în căutarea părinţilor.

Mare a fost surprinderea, teama, dar şi recunoştinţa din ochii acestora, când au văzut poliţiştii la poartă, de mână cu mezina familiei.

Dornică să îşi urmeze fratele mai mare la şcoală, într-o secundă de neatenţie, plecase din camera în care se juca, a desfăcut zăvorul porţii şi a pornit la drum, neștiind că fratele ei nu plecase la școală în ziua respectivă, ci era cu tatăl plecat în oraș.

Ne bucurăm enorm pentru sincronizarea de care au avut parte și povestea are un happy end!

Să-i supraveghem cu atenţie, sunt mici, dar au pasul iute!

Şcolari sau nu, cu toţii sunt în grija noastră, a părinţilor, a cadrelor didactice, a poliţiştilor", se arată în postarea de pe pagina de Facebook - Poliţia Română.

Ema, cum îi spun părinții, are o poveste a ei, drăguță pe de-o parte. Citiți cu drag, nu judecați! Are 3 ani şi încă...

Publicată de Poliția Română pe Marţi, 22 februarie 2022

×
Subiecte în articol: Facebook
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close