Antena 3 CNN Actualitate Locale Era în fața blocului, pe o stradă din Arad și s-a sărutat cu o fată. După câteva minute, era război VIDEO

Era în fața blocului, pe o stradă din Arad și s-a sărutat cu o fată. După câteva minute, era război VIDEO

Era în fața blocului, pe o stradă din Arad și s-a sărutat cu o fată. După câteva minute, era război VIDEO
02 Mar 2019   •   15:39

Plânsete, țipete, înjurături, amenințări și zgomote de geamuri sparte. Asta s-a auzit vineri seara, între blocurile de pe strada Tarafului, din municipiul Arad, unde două clanuri de romi s-au luat la bătaie. 

Conflictul a izbucnit în jurul orei 21:00, implicate fiind, cum spuneam mai sus, două clanuri de romi din zona Tarafului. Vorbim despre clanul Sau și clanul Covaci. Totul a plecat, din informațiile pe care le deținem, de la faptul că un băiat de 20 de ani din clanul Sau s-a sărutat, la colțul blocului, cu o fată de 12 ani din clanul Covaci. Cei doi „iubăreți” au fost surprinși de familia fetei, care l-au luat la pumni pe băiat. Ulterior, cei din familia fetei s-au dus acasă la băiat, să-i ceară socoteală tatălui acestuia. Doar că, așa cum îi șade bine oricărui clan, aceștia s-au dus porniți pe scandal, lăsându-și mașina după colțul blocului, încărcată cu bâte și o sabie, scrie Special Arad.

Între timp, în conflict a intervenit și un polițist aflat în timpul liber, pentru a calma spiritele și pentru a stinge scandalul. Lucru pentru care merită felicitat, mai ales dacă ținem cont de împrejurări și de cine erau cei implicați. Pentru moment, polițistul a reușit să-i potolească pe cei din clanurile Covaci și Sau. Însă după câteva minute, cei implicați au fost incitați din nou de țipetele unor femei ieșite pe geamuri ca să ia și ele parte la „circ”.

Preț de câteva zeci de secunde, părea că acest conflict s-a stins, însă cei din clanul Covaci plecaseră doar până după colț, pentru a-și lua bâtele și sabia din mașină. S-au întors puși pe bătaie. Din nefericire, inclusiv polițistul bine intențioant și care spera să aplaneze conflictul a încasat niște pumni și picioare de la cei implicați. S-au spart și geamurile casei scărilor de la blocul 6.

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close