Antena 3 CNN Actualitate Locale Explozie puternică într-o garsonieră din Arad. Un bărbat a suferit arsuri pe 80% din corp

Explozie puternică într-o garsonieră din Arad. Un bărbat a suferit arsuri pe 80% din corp

O explozie s-a produs în această seară într-o garsonieră situată la parterul unui bloc din Arad. Toți locatarii s-au autoevacutat, iar un bărbat de 50 de ani a suferit arsuri pe 80% din suprafața corpului.

Explozie puternică într-o garsonieră din Arad. Un bărbat a suferit arsuri pe 80% din corp
Sursa foto: ISU Arad
de Georgiana Adam    |    21 Oct 2022   •   23:44

Potrivit ISU Arad în urma exploziei, salvatorii au găsit în locuință un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani care a fost extras și preluat de echipajul medical.

Victima prezintă arsuri pe 80% din suprafața corpului, este conștientă și a fost transportată la Spitalul Județean Arad de către echipajul SMURD TIM.

Pompierii din Arad transmit că incendiul a fost lichidat, iar cauza probabilă a fost stabilită ca fiind "explozie, urmarea a acumulării de gaze".

“Incendiul produs în urma exploziei a afectat o încăpere a garsonierei și o parte din mobilier, iar suflului exploziei a degradat 3 uși ale apartamentelor învecinate. Toate persoanele aflate în imobil s-au autoevacuat în condiții de siguranță fara a necesita îngrijiri medicale. incendiul a fost lichidat iar cauza probabilă a fost stabilită ca fiind: explozie, urmarea a acumulării de gaze”, transmite ISU Arad.

Incendiul produs în urma exploziei a afectat o încăpere a garsonierei și o parte din mobilier, iar suflului exploziei a degradat trei uși ale apartamentelor învecinate.

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: explozie Arad garsoniera
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close