Antena 3 CNN Actualitate Locale Fals stomatolog, reţinut de poliţişti în urma unei percheziţii în Baia Mare

Fals stomatolog, reţinut de poliţişti în urma unei percheziţii în Baia Mare

O persoană bănuită de practicarea profesiei de stomatolog fără drept a fost reţinută de poliţişti, în urma unei percheziţii în municipiului Baia Mare.

Fals stomatolog, reţinut de poliţişti în urma unei percheziţii în Baia Mare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
17 Ian 2020   •   23:26

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au desfăşurat, vineri, o percheziţie pe raza municipiului Baia Mare, într-un dosar penal instrumentat de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, existând bănuiala practicării profesiei de stomatolog fără drept, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş.

"Din cercetările efectuate până în prezent de către poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, având ca obiect comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi exercitarea fără drept a unei profesii, au rezultat indicii pe baza cărora se poate formula presupunerea rezonabilă că în locaţia din Baia Mare, strada Mihai Eminescu, nr. 53, judeţul Maramureş, au fost efectuate lucrări stomatologice fără respectarea condiţiilor legale de autorizare pentru persoana care a efectuat aceste lucrări şi fără respectarea normelor igienico-sanitare", menţionează informarea celor două instituţii.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea persoanei în cauză pentru 24 de ore şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close