Antena 3 CNN Actualitate Locale Familii distruse, după ce doi adolescenți s-au urcat în maşină cu prietenul lor fără permis, în Galaţi

Familii distruse, după ce doi adolescenți s-au urcat în maşină cu prietenul lor fără permis, în Galaţi

Două familii își plâng copiii, după ce un tânăr inconștient s-a urcat la volan fără permis, împreună cu fratele mai mic şi un prieten de 16 ani, şi a intrat cu mașina într-un stâlp, care s-a rupt în urma impactului violent.

Familii distruse, după ce doi adolescenți s-au urcat în maşină cu prietenul lor fără permis, în Galaţi
de Claudia Popovici    |    13 Aug 2023   •   22:40

Potrivit IPJ Galați, duminică după-amiaza, un bărbat de 27 de ani, din Pechea, în timp ce conducea un autoturism pe DC 3A, dinspre satul Odaia Manolache către comuna Vânători, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul și a intrat într-un stâlp de iluminat public.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma impactului, pasagerul de pe bancheta din spate, un tânăr în vârstă de 16 ani din comuna gălățeană Pechea a decedat, iar șoferul și pasagerul de pe bancheta din dreapta față au fost transportați la Spitalul de Urgență din Galați, în stare gravă.

În ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul care s-a aflat la volan a murit.

Din primele informaţii, şoferul şi tânărul de 16 ani erau fraţi. 

În urma verificărilor făcute în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul aflat la volanul autoturismului nu deținea permis de conducere.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close