Antena 3 CNN Actualitate Locale O fată din Arad a sunat plângând la 112 pentru a-și petrece noaptea cu iubitul ei

O fată din Arad a sunat plângând la 112 pentru a-și petrece noaptea cu iubitul ei

O fată în vârstă de 16 ani, din Arad, a pus la cale un plan pentru a-și putea petrece noaptea cu iubitul ei, dar în același timp să scape de explicațiile pe care ar fi trebuit să i le ofere mamei sale.

O fată din Arad a sunat plângând la 112 pentru a-și petrece noaptea cu iubitul ei
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iun 2020   •   18:00

Vineri seară, adolescenta s-a întâlnit cu iubitul ei și împreună au decis să își petreacă noaptea împreună. Din nefericire pentru ei, mama fetei nu ar fi fost de acord, astfel că au pus la cale un plan.

La un moment dat, fata a sunat-o pe mama sa plângând și i-a spus că este urmărită de un bărbat înarmat cu o sabie și cu un pistol.

Apelul s-a încheiat brusc, astfel că mama adolescentei a sunat imediat la 112 și a oferit polițiștilor toate informațiile.

După ce au primit toate informațiie, inclusiv fotografia fetei, polițiștii au dat-o pe adolescentă în consemn tuturor echipajelor din teren.

În jurul orei 00.23, dar și câteva minute mai târziu, un operator de la 112 a reușit să ia legătura cu minora, aceasta răspunzând la telefon.

Ca și prima dată, fata a spus că este urmărită de același bărbat și că aleargă pe străzi.

Căutările polițiștilor au durat toată noaptea și s-au încheiat sâmbătă dimineață, atunci când fata și iubitul ei au fost găsiți în parcul din zona Podgoria din Arad.

În fața polițiștilor, fata în vârstă de 16 ani a recunoscut că a înscenat totul pentru a-și putea petrece noaptea cu iubitul ei.

×
Subiecte în articol: Arad
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close