Antena 3 CNN Actualitate Locale Fată de 14 ani, la spital după ce a făcut amor cu un bărbat de 44 de ani. Poliția, chemată de urgență

Fată de 14 ani, la spital după ce a făcut amor cu un bărbat de 44 de ani. Poliția, chemată de urgență

Fată de 14 ani, la spital după ce a făcut amor cu un bărbat de 44 de ani. Poliția, chemată de urgență
27 Oct 2019   •   13:31

Un caz halucinant a avut loc la Dâmbovița, unde o fetiță de 14 ani a fost găsită plină de sânge, pe o stradă a orașului Pucioasa. 

Aadolescenta în vârstă de doar 14 ani a ajuns de urgență la spital, după ce a întreținut relații intime cu un bărbat de 44 de ani. Imediat, însă, ea s-a simțit rău și s-a prezentat la Urgențe.

Fata a ajuns la Spitalul Pucioasa, județul Dâmbovița, după ce a făcut amor cu un bărbat de 44 de ani. 

Poliţiştii din oraşul Pucioasa au fost anunţaţi, vineri, de către medicii de la Camera de gardă a Spitalului Pucioasa că la unitatea medicală s-a prezentat o fată în vârstă de 14 ani, care prezintă sângerări abundente.

Potrivit IPJ Dâmboviţa, în urma cercetărilor făcute politiştii au stabilit că fata ar fi fost de acord să întreţină relaţii sexuale cu un bărbat de 44 de ani, din Pucioasa. Barbatul de 44 de ani, din Pucioasa, suspectat de comiterea infractiunii de act sexual cu un minor, a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie intrudus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Dambovita.

Citește și: Bărbatul din Pucioasa care a întreținut relații intime cu o minoră de 14 ani a fost reținut

×
Subiecte în articol: Dambovita adolescenta
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close