Antena 3 Actualitate Locale Femeia din Bacău și-a acuzat soțul că o înșală. Bărbatul a intrat ieri în casă și a vrut să-i arate cine e șeful. A ucis-o fără milă, după care a lăsat-o într-o baltă de sânge o zi întreagă

Femeia din Bacău și-a acuzat soțul că o înșală. Bărbatul a intrat ieri în casă și a vrut să-i arate cine e șeful. A ucis-o fără milă, după care a lăsat-o într-o baltă de sânge o zi întreagă

15 Ian 2020   •   11:38
Femeia din Bacău și-a acuzat soțul că o înșală. Bărbatul a intrat ieri în casă și a vrut să-i arate cine e șeful. A ucis-o fără milă, după care a lăsat-o într-o baltă de sânge o zi întreagă Foto: bzi.ro

Momente incredibile într-o localitate din judeţul Bacău. Un bărbat domiciliat în Comăneşti este suspectat că şi-ar fi ucis soţia. În urma unui conflict, bărbatul în vârstă de 55 de ani şi-a ucis fără milă soţia.

Oamenii legii au auzit, în momentul în care se aflau în faţa apartamentului, mai multe zgomote din interior. În urma acestor sunete, oamenii legii au forţat intrarea în locuinţă, potrivit observator.tv. Scenele la care au asistat acestea au fost groaznice, femeia stătea întinsă fără suflare. În speţă, poliţiştii l-au ridicat pe bărbat şi l-au dus la audieri.

După ce au forţat intrarea în apartamentul celor doi soţi, oamenii legii au găsit-o pe femeie fără suflare. Vizibil agitat, bărbatul nu a putut da o explicaţie pentru cele întâmplate. Vecinii susţin că din locuinţa lor s-au auzit strigăte de ajutor înainte de tragedie.

În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii sosiţi la faţa locului nu au putut decât să declare decesul femeii. Vecinii s-au declarat surprinşi de cele întâmplate şi povestesc că bărbatul nu a dat de bănuit vreodată că ar avea o fire violentă.

Se pare că incidentul a izbucnit în momentul în care soţia l-a confruntat şi i-a reproşat că o înşală, omul a atacat-o, a lovit-o fără milă pentru ca în final să o sugrume până când a lăsat-o fără suflare. 

Vecinii spun că au auzit cum femeia striga după ajutor. Oamenii spun că au auzit scandal în apartament, dar nu s-au gândit că bărbatul ar fi în stare să-şi omoare soţia.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close