Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie a scăpat miraculos cu viață după ce a fost lovită de tren, în Braşov. A fost scoasă de sub locomotivă conştientă

O femeie a scăpat miraculos cu viață după ce a fost lovită de tren, în Braşov. A fost scoasă de sub locomotivă conştientă

O femeie a fost lovită de un tren, duminică dimineaţă, în Braşov. La sosirea echipajelor de intervenţie, victima era conştientă şi cooperantă.

O femeie a scăpat miraculos cu viață după ce a fost lovită de tren, în Braşov. A fost scoasă de sub locomotivă conştientă
Sursa foto: Facebook | CFR Călători
de Silvia Preda    |    13 Aug 2023   •   11:04

Femeia a fost scoasă de sub locomotivă de către echipajele de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Potrivit oficialilor ISU Braşov, accidentul feroviar a avut loc duminică, în jurul orei 9:00, pe strada Ioan V. Socec din municipiul Braşov. 

"La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD cu medic. Victima a fost extrasă de către echipajul de descarcerare de sub locomotivă conştientă şi cooperantă, având traumatisme multiple", informează ISU Braşov.

După ce a fost evaluată de către medicul SMURD şi i s-au acordat îngrijirile medicale necesare la faţa locului, femeia a fost transportată la spital.

Citeşte şi: Tânăr grav rănit, după ce a căzut din tren, aproape de gara Gherla din Cluj

×
Subiecte în articol: Brașov tren lovită de tren
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close