Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie în scaun cu rotile, căzută în apropiere de linia de tramvai, a fost salvată de jandarmii bucureșteni | ”Felicitări, băieți, tot respectul”

O femeie în scaun cu rotile, căzută în apropiere de linia de tramvai, a fost salvată de jandarmii bucureșteni | ”Felicitări, băieți, tot respectul”

O femeie cu probleme locomotorii, căzută pe scuarul de așteptare de la tramvai, în zona Lujerului din București, a fost salvată de jandarmi. Femeia se dezechilibrase și acuza dureri la șold.

O femeie în scaun cu rotile, căzută în apropiere de linia de tramvai, a fost salvată de jandarmii bucureșteni | ”Felicitări, băieți, tot respectul”
Sursa foto: Facebook/Jandarmeria Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Sep 2023   •   17:36

Femeia cu probleme locomotorii, în încercarea de a traversa, s-a dezechilibrat și a căzut pe scuarul de așteptare de la tramvai în zona Lujerului din București.

Un echipaj de jandarmi a observat-o pe femeia neputincioasă. Jandarmii bucureșteni au oprit imediat mașina de serviciu și au mers de urgență să îi dea o mână de ajutor femeii. Ulterior, aceasta a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Spitalul Universitar din București.

Citește și: "Drona, se aude drona! Pregătiţi-vă să bubuie!" Mărturiile localnicilor după atacul cu drone de la graniţa cu România

Întreaga poveste a fost făcută publică pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române. În câteva minute de la publicare, postarea a strâns sute de aprecieri și comentarii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”În această dimineață, un echipaj de jandarmi din București a observat în zona Lujerului o femeie cu probleme locomotorii, căzută pe scuarul de așteptare de la tramvai.

Colegii noștri au oprit imediat mașina de serviciu și au mers lângă femeie pentru a-i acorda ajutor. Aceasta nu se putea ridica singură și acuza dureri la șold. Pentru a putea merge, se ajuta de un cadru de susținere cu roți.

Cei patru jandarmi au ridicat-o de jos pe femeie și, purtându-o pe brațe, au traversat strada, pentru a merge într-o zonă sigură. Imediat au sunat la 112, pentru a solicita sprijin de specialitate.

Femeia le-a povestit jandarmilor că voia să ajungă la cabinetul medical și, în încercarea de a traversa, s-a dezechilibrat și a căzut. Nu era prima dată când se întâmpla astfel. Suferea de mai multe boli și avea o intervenție chirurgicală la picior.

Până la sosirea ambulanței, jandarmii au rămas alături de ea și l-au contactat pe fiul acesteia pentru a-l anunța despre incident.

Femeia a fost preluată de echipa medicală și transportată la Spitalul Universitar din Capitală”, se arată în postarea Jandarmeriei Române.

În această dimineață, un echipaj de jandarmi din București a observat în zona Lujerului o femeie cu probleme...

Publicată de Jandarmeria Română pe Miercuri, 6 septembrie 2023

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close