Antena 3 CNN Actualitate Locale "Gabriel, du-te la mamaie" | Mesajul misterios care a împânzit Bucureștiul, devenit viral pe internet

"Gabriel, du-te la mamaie" | Mesajul misterios care a împânzit Bucureștiul, devenit viral pe internet

Mai mulţi locuitori ai Bucureștiului s-au întâlnit în drumul lor cu un mesaj scris pe o colă albă care spune doar "Gabriel du-te la mamaie", fără alte detalii. Cineva a încercat să deslușească misterul şi l-a postat pe reţelele sociale, iar reacția internauţilor nu a întârziat să apară.

"Gabriel, du-te la mamaie" | Mesajul misterios care a împânzit Bucureștiul, devenit viral pe internet
Sursa foto: GettyImages | Facebook
de Claudia Popovici    |    02 Noi 2023   •   21:52

"Gabriel du-te la mamaie” a devenit în ultimele zile un mesaj misterios pe care oamenii din Bucureşti l-au văzut, cel puţin o dată, în stațiile de autobuz, pe copaci în parcuri, pe stâlpii de electricitate sau coșuri de gunoi.

Intrigați de acest mesaj, unii au cerut clarificări pe reţelele sociale, mai ales că nu se știe exact dacă este vorba despre un apel al cuiva pentru a găsi un membru al familiei sau pur şi simplu o glumă.

Unii internauţi au reacționat în glumă la mesajul misterios, în timp ce alţii l-au tratat cu seriozitate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Am văzut și eu afișul în parcul Sebastian",

"Este un mesaj codat pentru cineva cred",

"Poate mamaie e bolnavă, Gabriel vreun nepot crescut de ea care nu o caută, iar mamaie suferă foarte tare, iar cel ce a pus mesajul încearcă să-l trimită la dânsa. Cunosc genul asta de cazuri..din păcate",

"Mamaie, vezi că vine Gabriel, pune de o ciorbă!"

"Telenovela continuă, mâine e sezonul 1, episodul 5", sunt doar câteva din mesajele internauţilor la mesajul misterios care a împânzit Bucureștiul. 

 

×
Subiecte în articol: mesaj București viral
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close