Antena 3 CNN Actualitate Locale Val de glume pe internet pe seama unei garsoniere cu bucătărie în hol din Cluj: "Doamne fereşte! E bună pentru când aveți certuri în familie"

Val de glume pe internet pe seama unei garsoniere cu bucătărie în hol din Cluj: "Doamne fereşte! E bună pentru când aveți certuri în familie"

O garsonieră din Cluj a devenit vedetă pe internet şi a stârnit un val de glume savuroase. Iată ce detalii au atras atenţia internauţilor.

Val de glume pe internet pe seama unei garsoniere cu bucătărie în hol din Cluj: "Doamne fereşte! E bună pentru când aveți certuri în familie"
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    26 Mar 2023   •   21:43

Potrivit anunțului, garsoniera se află în zona Expo Transilvania, din cartierul Mărăști, Cluj Napoca, iar doritorii trebuie să scoată din buzunar 300 de euro pentru a o închiria.

"Se află la etajul 1/4, este recent renovată, ba chiar pot spune că este complet renovată, instalațiile și electrocasnicele sunt noi. Este utilată complet și izolată termic, are aer condiționat și centrală proprie, recent montate. Nu este pet friendly”, precizează proprietara locuinței, citată de cluj24.ro

Imaginile cu garsoniera care are bucătăria pe hol a stârnit un val de reacţii comice pe internet. Iată ce detalii au atras cel mai mult atenţia internauţilor. 

”Ferească Dumnezeu!”

”E bună pentru când aveți certuri în familie. Dormiți separat, mâncați separat”

”Numai în Cluj găsești garsonieră făcută pentru două persoane"

”300 de euro? Au mutat strada cumva mai spre centru?”,

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: Garsonieră de 16 mp cu toaletă în dulap, noua "vedetă" pe piaţa imobiliară din Cluj | Ce preţ are

"Camera arată ca una dintr-un cămin studențesc: ”Așa avem și noi camerele, dar la jumătate de preț”,

”Unul doarme cu centrala deasupra capului și celălalt cu aerul condiționat”,

”E bine că ai centrala deasupra capului, așa nu auzi trenul”,

”Bună poziționare a centralei termice, dacă îți e sete noaptea, îți pui niște apă direct din centrală”, sunt doar câteva din reacțiile internauţilor la anunţul pentru închirierea garsonierei din Cluj. 

×
Subiecte în articol: garsoniera Cluj Napoca
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close