Antena 3 CNN Actualitate Locale Cu cât a ajuns să fie închiriată garsoniera cu toaleta în bucătărie, din Cluj. “Cu buda în bucătărie și vreți atâția bani?”

Cu cât a ajuns să fie închiriată garsoniera cu toaleta în bucătărie, din Cluj. “Cu buda în bucătărie și vreți atâția bani?”

O garsonieră cu baia în bucătărie, din Cluj, se închiriază cu câteva sute de euro. Oamenii au fost uimiți de prețul cerut.

Cu cât a ajuns să fie închiriată garsoniera cu toaleta în bucătărie, din Cluj. “Cu buda în bucătărie și vreți atâția bani?”
Sursa foto: Facebook | Timotei Oliver
de Ioana Mircea    |    09 Dec 2022   •   22:16

Prețul chiriilor din Cluj continuă să crească. Dacă acum un an, clujenii mai aveau posibilitatea să închirieze o garsonieră care arăta decent la suma de 250-280 de euro, astăzi la aceiași bani, agențiile propun locuințe cu baia în bucătărie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Un astfel de anunț a apărut ieri pe un grup de Facebook, destinat închirierii apartamentelor din Cluj-Napoca. Potrivit informațiilor publicate de un agent imobiliar, o garsonieră mobilată și utilată modern, situată în cartierul Mărăști se oferă spre închiriere cu 250 de euro, însă modernizarea nu se vede în imaginile publicate.

"Imobilul dispune de o suprafață utilă de 22 mp, acesta fiind conectat la rețeaua de termoficare, având termopane, parchet și gresie.

Locuința este compartimentată după cum urmează:1 camera semidecomandata; 1 bucătărie; 1 baie; 1 loc de parcare. Pret: 250 euro/lună", precizează agenția pe Facebook.

Oamenii au început să critice dur prețul cerut după ce au văzut că baia se situează de fapt în bucătărie.

 „Cu buda în bucatarie și vreți 250 de euro? V-ați tampit de tot, jur!”, a comentat o femeie. „Am văzut bine deci baia e în bucătărie”, a precizat o altă internaută, potrivit stiridecluj.ro.

×
Subiecte în articol: Cluj
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close