Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Ești și vei fi un om special pentru noi toți!” El este Ghery, tânărul de 21 de ani găsit mort la două luni de la dispariție

”Ești și vei fi un om special pentru noi toți!” El este Ghery, tânărul de 21 de ani găsit mort la două luni de la dispariție

Gherhard M, sau Ghery, așa cum era cunoscut de prieteni, a fost găsit mort, la două luni de la dispariție.

”Ești și vei fi un om special pentru noi toți!” El este Ghery, tânărul de 21 de ani găsit mort la două luni de la dispariție
de Laura Dinu    |    24 Feb 2023   •   16:00

Familia și prietenii au sperat până în ultima clipă că se va întâmpla o minune. Din păcate, trupul lui Ghery a fost găsit, luni, plutind în apele râului Bistrița.  

Tânărul de 21 de ani a petrecut împreună cu prietenii, în noaptea de 17 spre 18 decembrie 2022, la o cabană din zona Pârtiei Parc, de unde a plecat în jurul orei 03:00. De atunci, nimeni nu l-a mai văzut. 

Luni, din păcate, toate speranțele apropiaților au fost spulberate, atunci când băiatul a fost găsit fără viață, în râul Bistrița.  

Cercetările efectuate de polițiști au indicat faptul că este vorba despre Gherhard. 

„În jurul orei 09,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Teiului au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 31 de ani, din Poiana Teiului, cu privire la faptul că în albia râului Bistrița a fost identificat corpul unei persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, subinspectorul Ramona Ciofu, potrivit stirisuceava.net

”A fost stabilită identitatea persoanei în cauză, un tânăr de 21 de ani, din județul Suceava, a cărui dispariție a fost anunțată la data de 19 decembrie 2022”, a transmis și IPJ Neamț. 

Descoperirea a fost făcută la o distanță de aproximativ 100 de kilometri față de locul dispariției. 

Mesajele de condoleanțe au început imediat să curgă pe rețelele sociale.  

”Prea repede te-ai dus! Am sperat că o să fie bine și vei fi, dar azi am aflat vestea foarte tristă...Nu te mai avem! O să ne lipsești! Dumnezeu să te ierte, dragul meu frățior! 

Dumnezeu să te ierte, Gherry! Ești și vei fi un om special pentru noi toți! Toți speram că vom primi vestea că ai fost găsit, dar în viață. Rămâi în inimile și amintirile noastre! Condoleanțe familiei, multă putere mamei! 

Dumnezeu sa te ierte, suflet bun! O să ne lipsești!”, sunt doar câteva dintre mesajele apropiaților.  

×
Subiecte în articol: Gherhard Mezdrea Ghery
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close