Antena 3 CNN Actualitate Locale Ieșeanul și-a omorât iubita apoi s-a culcat cu cadavrul ei în pat. Modul șocant în care i-a curmat zilele

Ieșeanul și-a omorât iubita apoi s-a culcat cu cadavrul ei în pat. Modul șocant în care i-a curmat zilele

Ieșeanul și-a omorât iubita apoi s-a culcat cu cadavrul ei în pat. Modul șocant în care i-a curmat zilele
26 Noi 2019   •   15:42

Scene de groază în Iaşi! O femeie a avut parte de un sfârşit cumplit, după ce iubitul său a omorât-o înainte de culcare, dormind apoi cu cadavrul în pat. Modul în care a ucis-o este înfricoşător!

Cel care a anunţat Poliţia a fost chiar criminalul. Bărbatul a sunat la numărul de urgenţă, susţinând că şi-a găsit iubita moartă în pat. La telefon însă nu a menţionat că el este autorul tragediei.

În urma faptei sale cumplite, bărbatul a fost reţinut de oamenii legii. Poliţiştii l-au arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a bătut iubita şi a sugrumat-o în faţa fiului lor minor. Bărbatul a anunţat Poliţia dimineaţă, după ce s-a trezit lângă trupul neînsufleţit al femeii. 

"Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași a propus arestarea preventivă a inculpatului D.A., cercetat în stare de reținere pentru comiterea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie. S-a reținut că, pe 23 noiembrie 2019, în timp ce se afla în locuința din Satul Nou, comuna Șipote, pe fondul consumului exagerat de alcool și al unui conflict spontan, inculpatul i-a aplicat, peste corp, multiple lovituri cu picioarele și cu o bucată din lemn concubinei sale, în prezența fiului minor al acesteia, după care a sugrumat-o, cauzându-i leziuni incompatibile cu viața”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, pentru bzi.ro.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close