Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu la un bloc, din cauza unei prize, în Cluj. Nouă persoane au fost evacuate între care doi copii

Incendiu la un bloc, din cauza unei prize, în Cluj. Nouă persoane au fost evacuate între care doi copii

Nouă persoane, între care doi copii, au fost evacuate, astăzi, dintr-un bloc din Cluj, din cauza unui incendiu care a izbucnit din cauza unei prize defecte.

Incendiu la un bloc, din cauza unei prize, în Cluj. Nouă persoane au fost evacuate între care doi copii
Sursa foto: Hepta I Mediafax Foto / IGSU
de Ioana Mircea    |    21 Aug 2023   •   16:17

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați să intervină din cauza unor degajări de fum ce ieșeau dintr-un apartament situat într-un bloc pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca.

Două autospeciale de stins incendii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că fumul a fost generat de o priză care a luat foc. Incendiul a fost stins de un locatar, înaintea sosirii echipajelor de pompieri.

Un bărbat de aproximativ 30 de ani a fost consultat de către echipajul SAJ, privind posibila intoxicație cu fum, care a refuzat ulterior transportul la spital. Ca măsură de siguranță au fost evacuate nouă persoane, între care doi copii, fără a necesita consult medical, potrivit Mediafax.

Citește și: Incendiu puternic într-un bloc din Vaslui. Zeci de oameni evacuaţi

×
Subiecte în articol: incendiu Cluj
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close