Incendiul izbucnit la fabrica din Sebeș a fost lichidat

13 Ian 2020   •   00:05
Incendiul izbucnit la fabrica din Sebeș a fost lichidat Foto: Agerpres

UPDATE. Incendiul izbucnit duminică seara la o fabrică din Sebeş a fost lichidat după aproape două ore de intervenţie a pompierilor, fiind afectată o hală pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi.

Știre inițială

Un incendiu cu posibilitate de propagare şi explozie a izbucnit, duminică seara, lângă hala de producţie a HS Timber Group, fosta Holzindustrie, din Sebeş, la faţa locului acţionând pompieri militari şi ai Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă.

"Garda de Intervenţie Sebeş intervine pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit lângă Hala de producţie a HS Timber Group, fosta Holzindustrie. Din datele apelantului, arde rumeguş pe aproximativ 20 de metri pătraţi, cu posibilitate de propagare şi explozie", au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, care au mai menţionat că au fost alocate pentru intervenţie două autospeciale cu apă şi spumă.

Pompierii militari au constatat că ard rumeguşul şi peleţii de lemn într-o hală din panouri pe aproximativ 40 de metri pătraţi.

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close