Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu devastator la Bunești. Peste 35 de hectare de grâu și miriște au fost mistuite de foc

Incendiu devastator la Bunești. Peste 35 de hectare de grâu și miriște au fost mistuite de foc

Un incendiu devastator a avut loc luni, pe un lan de grâu situat în extravilanul localităţii Buneşti, din Vaslui. Un autocamion încărcat cu circa 38 tone grâu, aproximativ 15 hectare cultivate cu grâu şi peste 20 hectare de miriște au fost mistuite de foc.

Incendiu devastator la Bunești. Peste 35 de hectare de grâu și miriște au fost mistuite de foc
Sursa foto: Pompieri Huşi
de Claudia Popovici    |    02 Aug 2021   •   18:09

La faţa locului, secția de pompieri Huși a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă, un ofițer și opt subofițeri. De asemenea, SVSU Bunești Averești a intervenit cu o autocisternă, o motopompă și un tractor cu plug. 
La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta pe aproximativ 35  hectare de grâu și miriște, precum şi la nivelul unui autovehicul de mare tonaj încărcat cu peste 35 tone grâu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Incendiul se manifesta cu violență și exista riscul de propagare la o pădure din apropiere. 

Potrivit autorităţilor, au ars un autocamion încărcat cu circa 38 tone grâu, aproximativ 15 hectare cultivate cu grâu si peste 20 hectare de miriște. Din fericire, nu au fost persoane rănite sau intoxicate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al tobei de eșapament a autovehiculului.

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close