Antena 3 Actualitate Locale Incendiu puternic în Covasna! Peste 20 de pompieri intervin la fața locului

Incendiu puternic în Covasna! Peste 20 de pompieri intervin la fața locului

04 Sep 2019   •   16:21
Incendiu puternic în Covasna! Peste 20 de pompieri intervin la fața locului
Sursa foto: foto: Pixabay.com

Peste 20 de pompieri din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit miercuri într-o gospodărie din localitatea Surcea. 

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, intervenţia durează de şapte ore, fiind îngreunată de cantitatea mare de material combustibil şi lipsa surselor de apă în apropiere. 

"La faţa locului s-au deplasat peste 20 de pompieri cu cinci autospeciale cu apă şi spumă din subunităţile municipiilor Târgu Secuiesc şi Sfântu Gheorghe. Intervenţia pompierilor militari durează de aproximativ şapte ore şi este îngreunată din cauza cantităţii mari de materiale combustibile şi a lipsei surselor de apă în apropiere, echipajele fiind nevoite să alimenteze de la câţiva kilometri autospecialele în repetate rânduri. Flăcările au afectat şura din lemn şi cărămidă pe o suprafaţă de circa 300 mp, aproximativ 8 tone de fân, 3 tone de porumb şi o căruţă. Din fericire, nu sunt pierderi de vieţi omeneşti sau animale, iar cauza probabilă a incendiului este în curs de cercetare", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, slt. Marius Tolvaj. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close