Antena 3 CNN Actualitate Locale Un nou incendiu de vegetație a izbucnit la periferia Bucureștiului. La fața locului intervin 15 autospeciale de pompieri

Un nou incendiu de vegetație a izbucnit la periferia Bucureștiului. La fața locului intervin 15 autospeciale de pompieri

Pompierii intervin astăzi pentru stingerea unui incendiu care se manifestă cu degajări mari de fum pe un câmp din Sectorul 5, în București.

de Ioana Mircea    |    19 Iul 2023   •   15:28

Incendiul de vegetație uscată s-a produs în scurt timp pe N.D. Cocea, în Sectorul 5, București, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență București - Ilfov.

Incendiul se manifestă pe un câmp pe o suprafață mare cu degajări mari de fum.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fața locului intervin 15 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Citește și: Incendiu de vegetaţie devastator în apropiere de Penitenciarul Poarta Albă, în județul Constanța

Update 15.41 Potrivit ISU București-Ilfov, este vorba de două focare: unul în strada N.D. Cocea, din Sectorul 5, iar cel de-al doilea în localitatea Măgurele din județul Ilfov. Suprafața totală afectată este de 20 de hectare.

Între timp, Inspectoratul pentru Situații de Urgență a mai anunțat că incendiul a fost localizat, iar dispozitivul a fost redimensionat, astfel că la fața locului rămân patru autospeciale de stingere, din cele 15.

×
Subiecte în articol: incendiu vegetaţie București
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close