Antena 3 CNN Actualitate Locale Incident teribil la o școală din Satu Mare. Un elev a căzut de la etajul doi, de pe balustrada instituției. Băiatul a fost transferat de urgență cu un elicopter SMURD la Cluj

Incident teribil la o școală din Satu Mare. Un elev a căzut de la etajul doi, de pe balustrada instituției. Băiatul a fost transferat de urgență cu un elicopter SMURD la Cluj

Incident teribil la o școală din Satu Mare. Un elev a căzut de la etajul doi, de pe balustrada instituției. Băiatul a fost transferat de urgență cu un elicopter SMURD la Cluj
25 Oct 2019   •   18:34

Un elev în vârstă de 15 ani s-a accidentat grav, vineri, după ce a căzut de pe balustradă, la Şcola Gimnazială din Odoreu, fiind necesară transportarea sa cu elicopterul SMURD la un spital din Cluj-Napoca.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, Paula Gabor, incidentul a fost sesizat pe numărul unic 112 şi a avut loc vineri dimineaţă, atunci când un elev de 15 ani s-a urcat pe o balustradă, la etajul doi al şcolii, de unde a căzut şi s-a accidentat grav.

Reprezentanţii Inspectorului Şcolar Judeţean (ISJ) Satu Mare precizează, printr-un comunicat de presă, faptul că elevul era cunoscut ca având grave probleme de comportament în şcoală şi în afara ei.

"În cursul zilei de 25 octombrie, un elev din clasa a VIII-a de la Şcoala Gimnazială Odoreu a căzut de pe balustrada scărilor din şcoală, în pauza de la ora 9,,00. Profesorul de serviciu a chemat imediat ambulanţa şi elevul a fost transportat la UPU Satu Mare. După incident, elevul era conştient şi foarte agitat. Directorul şcolii a anunţat despre producerea accidentului poliţia din localitate, primăria şi inspectoratul şcolar judeţean. Elevul, cunoscut cu grave probleme de comportament în şcoală şi în afara ei, era cuprins într-un program de consiliere la cabinetul şcolar. A fost elevul şcolii în clasele I-V, după care a frecventat clasele VI-VIII la Liceul cu Program Sportiv din Satu Mare. Declarat repetent în clasa a VIII-a la Liceul cu Program Sportiv, s-a înscris din septembrie, pentru a repeta clasa, la Şcoala Gimnazială Odoreu", se arată în comunicatul menţionat.

Potrivit sursei citate, elevul a venit la şcoală doar în apropierea orei 9,00, s-a dus în clasa lui, iar mai apoi a ieşit în pauză şi s-a urcat pe balustrada de pe care a căzut.

Şeful ISJ Satu Mare, Călin Durla, a precizat, pentru AGERPRES, că starea elevului a necesitat solicitarea elicopterului SMURD pentru transportul său la Cluj-Napoca.

ISJ Satu Mare a dispus realizarea unei anchete pentru cercetarea circumstanţelor în care s-a produs accidentul, o altă anchetă fiind demarată de Poliţie. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close