Antena 3 CNN Actualitate Locale Mărturia cutremurătoare a părinților lui Ionuț, copilul ucis de câini într-un parc din Capitală

Mărturia cutremurătoare a părinților lui Ionuț, copilul ucis de câini într-un parc din Capitală

La nouă ani după ce fiul lor a fost sfâșiat de maidanezi, în parc, cazul femeii ucise de câini a redeschis răni vechi pentru părintii lui Ionuț Anghel.

Mărturia cutremurătoare a părinților lui Ionuț, copilul ucis de câini într-un parc din Capitală
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Ian 2023   •   15:23

Antena 3 CNN a obținut mărturia lor exclusivă despre problema câinilor fără stăpân, subiect ignorat de mult timp de autorități. 

Reporter: Cum ați primit vestea? 

Mama: Am simțit că retrăiesc, că ne întoarcem în timp, acum 10 ani când s-a întâmplat cu băiețelul meu, Ionuț, și mi s-a părut incredibil! 

Reporter: Cum vi se par autoritățile? După 10 ani vedem aceeași situație... 

Tată: Cei care trebuie să își facă treaba nu o fac. Cei de la ASPA nu au răspuns la sesizări așa cum trebuie, s-au strâns iar haite de câini, și ne fac sa retrăim mereu, mereu aceleași probleme, că nu contează. Au fost în 2006 cu japonezul, cu cazul nostru, și mai sunt și altele în țară. Se știe că e o problemă! 

Citește și: Medicii au efectuat autopsia Anei, femeia ucisă de câini! Care a fost cauza morții

Reporter: Ce le-ați recomanda autorităților? 

Mama: Să-și facă treaba. Să rezolve aceasta situație, pentru că nu suntem în siguranță. Dacă această situație revine după 10 ani de la moartea lui Ionuț, timp în care au fost progrese... Timp de câțiva ani au fost progrese, și într-adevăr ne-am simțit în siguranță. Dar în ultimii ani, această situație a scăpat de sub control, și ne întoarcem de unde am plecat. Este inadmisibil!

În anul 2013, Ionuț Anghel, un copil în vârstă de patru ani a murit, după ce a fost atacat de câinii maidanezi din apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2.

O femeie a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că nu-și mai găsește unul dintre nepoți. Acesta a spus că se afla în parc, împreună cu cei doi nepoți ai săi, în vârstă de șase și, respectiv, patru ani.
   
Potrivit declarațiilor femeii, la un moment dat, cei doi copii s-au îndepărtat de ea și au dispărut. În timp ce îi căuta, nepotul de șase ani s-a întors cu o rană la picior și a povestit că el și fratele său au fost atacați de câini.

×
Subiecte în articol: ionut anghel
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close