Antena 3 CNN Actualitate Locale Jandarm rănit, după ce a fost tăiat de un vasluian cu o suliță improvizată

Jandarm rănit, după ce a fost tăiat de un vasluian cu o suliță improvizată

Jandarm rănit, după ce a fost tăiat de un vasluian cu o suliță improvizată
06 Aug 2018   •   18:41

Un jandarm a fost tăiat la braţul drept în timp ce a imobilizat la un târg în oraşul Murgeni, judeţul Vaslui, un bărbat înarmat cu un cuţit ataşat în vârful unei bâte, a informat Jandarmeria Română, luni, pe reţeaua de socializare. 

Potrivit sursei citate, plutonierul adjutant era în patrulare în zona bâlciului când a primit o solicitare prin apel la 112 care anunţa faptul că un bărbat se plimba cu un cuţit de 20 cm înfipt pe o bâtă de un metru. 

"Aflat în patrulare în zona bâlciului, plutonierul adjutant M.D din cadrul Detaşamentului 3 Bârlad a răspuns unei solicitări 112 prin care era informat că 'un bărbat se plimbă în zona bâlciului cu o bâtă de 1 metru, cu un cuţit de 20 de cm înfipt în vârf, învelit într-o pungă'. Imediat, subofiţerul a plecat în căutarea petrecăreţului şi, după ce l-a găsit, a încercat să-l convingă cu vorba bună să renunţe la 'ustensile', însă în zadar. După somaţiile efectuate, jandarmul l-a imobilizat şi încătuşat, însă nu fără urmări, acesta fiind tăiat de agresor la mâna dreaptă", precizează Jandarmeria. 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close