Antena 3 CNN Actualitate Locale Marinar de 40 de ani, căzut de pe o navă în fluviul Dunărea, căutat de pompieri

Marinar de 40 de ani, căzut de pe o navă în fluviul Dunărea, căutat de pompieri

Un bărbat, care a căzut de pe o navă în fluviul Dunărea, în zona Izvoarele, a fost căutat vineri seara de militarii din cadrul ISU Dobrogea. 

Marinar de 40 de ani, căzut de pe o navă în fluviul Dunărea, căutat de pompieri
Sursa foto: foto- replicaonline.ro
24 Ian 2020   •   22:15

Update. Căutările au fost întrerupte, urmând să fie reluate sâmbătă. 

Știre inițială

Bărbatul căzut în apă ar fi un marinar de 40 de ani, iar incidentul s-a petrecut joi seara. 

"Am fost solicitați sa intervenim pentru căutarea unui bărbat, marinar, în vârstă de 40 ani, căzut seara trecută de pe barjă. La fața locului intervin 4 scafandri cu o ambarcațiune și 3 subofițeri din cadrul detașamentului Cernavodă cu o ambarcațiune. De asemenea, este prezent și un echipaj medical SMURD B.

Precizări: în urma solicitării primite se pare că marinarul ar fi căzut în apă aseară, în jurul orei 23.00. Inspectoratul pentru situații de urgență Dobrogea a fost solicitat astăzi, in jur de 11.00", au spus reprezentanții ISU Dobrogea, potrivit replicaonline. 

Ce spun reprezentanții IPJ:

"La data de 24.01.2020, lucratorii Postului de Poliție TN Cernavodă au fost sesizați telefonic de către Capitania Chiciu cu privire la faptul că, la ora 22.30, de la bordul unei nave - pavilion Romania, aflată în manevră de formare a convoiului, la km 347+500, mal stâng Dunăre, în zona localității Izvoarele, un marinar, în vârstă de 45 ani, ar fi căzut peste bord.

Lucrătorii postului deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. În cauză se efectuează cercetări, până la acest moment persoana în cauză nu a fost găsită". 

×
Subiecte în articol: Dunarea nava isu dobrogea
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close