x close

Microbuz răsturnat în Dolj. Doi morți și mai mulți răniți. A fost activat Planul roșu de intervenție

14 Aug 2019   •   13:19

UPDATE - Doi oameni au murit şi şase au fost răniţi, miercuri, după ce un microbuz s-a răsturnat în localitatea doljeană Pieleşti.

Microbuzul, care efectua transport de persoane, cursa Brașov-Craiova, s-a răsturnat pe fondul exploziei pneului stânga.

În microbuz se aflau 12 pasageri și conducătorul auto.

În prezent se circulă cu dificultate pe un singur sens.

UPDATE - Doi oameni au murit şi şase au fost răniţi, miercuri, după ce un microbuz s-a răsturnat în localitatea doljeană Pieleşti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, în microbuz se aflau 13 persoane.

Două au fost declarate decedate, şase vor fi transportate la spital, iar alte cinci au refuzat să fie duse la o unitate medicală

UPDATE - Două persoane au murit.

------

Un microbuz s-a răsturnat în afara carosabilului, miercuri, în localitatea Pieleşti, din primele informaţii rezultând că 15 persoane au fost rănite, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj. 

Conform aceleiaşi surse, având în vedere numărul posibilelor victime, la nivelul judeţului a fost activat Planul roşu de intervenţie care presupune suplimentarea resurselor medicale la fata locului. 

"Din primele date se pare că un microbuz care se deplasa pe DN 65, dinspre Balş, s-a răsturnat pe partea carosabila, într-una dintre curbele din zona respectivă. Mai multor persoane li se acorda îngrijiri medicale. Este posibil ca două persoane să fi decedat", a anunţat IPJ Dolj. 

ISU Dolj mai precizează că în zona indicată au fost trimise o autospecială de descarcarare, două autospeciale pentru transport victime multiple şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati