Antena 3 CNN Actualitate Locale Ninge abundent la munte! Drumurile Naționale, acoperite cu zăpadă în urma Codului Galben de ninsori

Ninge abundent la munte! Drumurile Naționale, acoperite cu zăpadă în urma Codului Galben de ninsori

Ninge abundent în aceste momente la munte. Drumarii au ieșit să deszăpezească drumurile naționale din județul Brașov și Covasna. Meteorologii au emis Cod Galben de ninsori.

Ninge abundent la munte! Drumurile Naționale, acoperite cu zăpadă în urma Codului Galben de ninsori
Sursa foto: DRDP Brașov
de Ioana Mircea    |    24 Mar 2024   •   22:36

În urma anunțului emis de meteorologi privind Codul Galben de ninsori, mai multe localități și drumuri din județele Brașov și Covasna sunt acoperite acum de un strat gros de zăpadă.

Echipajele de intervenție ale drumarilor au ieșit pe DN1, DN1A, DN73 și DN73 A pentru a le deszăpezi, asigurând astfel circulația în condiții de siguranță.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu ninsoarea abundentă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ninsorile abundente care au început să cadă au generat dificultăți șoferilor pe drumurile montane și în zonele înalte, impunând necesitatea unei intervenții rapide pentru a menține accesibilitatea căilor de comunicație.

Autoritățile recomandă conducătorilor auto să circule cu prudență sporită și să se informeze în prealabil cu privire la starea drumurilor înainte de a porni la drum, în contextul condițiilor meteorologice severe.

"Înainte de a pleca la #drum, informați-vă cu privire la condițiile meteo și echipați-vă corespunzător autoturismul!", a transmis Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov.

×
Subiecte în articol: ninsori cod galben Brașov Covasna
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close