Antena 3 CNN Actualitate Locale Nu s-a mai văzut așa ceva. Ce s-a întâmplat cu un botoșănean care a încercat să se spânzure

Nu s-a mai văzut așa ceva. Ce s-a întâmplat cu un botoșănean care a încercat să se spânzure

Nu s-a mai văzut așa ceva. Ce s-a întâmplat cu un botoșănean care a încercat să se spânzure
02 Aug 2018   •   10:21

Caz ieşit din comun pentru cadrele medicale din Botoşani şi Iaşi, care au acordat îngrijiri de specialitate unui sinucigaş a cărui tentativă a eşuat într-un mod tragic. Cazul a intrat în atenţia medicilor marţi noapte, când locatarii blocului de garsoniere din zona căminelor Textila au sunat la Serviciul de urgenţă 112 pentru a anunţa că un bărbat este căzut de la etaj. Ajunşi la faţa locului, cei de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au găsit un bărbat în vârstă de 46 de ani în agonie, scrie monitorulbt.ro.

În mod surprinzător în momentul în care au examinat pacientul cei de la ambulanţă au observat că acesta avea şi un ştreang în jurul gâtului. Cadrele medicale i-au acordat primul ajutor, după care l-au transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean. Ulterior aceştia au aflat de la vecini că bărbatul a încercat să se spânzure în afara ferestrei de la garsoniera situată la etajul al treilea al imobilului.

Acesta avusese o ceartă puternică cu concubina lui, după care a decis să-şi pună capăt zilelor într-un mod extrem. Şi a confecţionat un ştreang dintr-o sfoară, un capăt l-a legat de o ţeavă din interiorul apartamentului şi apoi s-a aruncat pe fereastră. Doar că sfoara a cedat, iar bărbatul a căzut în gol de la etajul trei. Din fericire, acesta aterizat pe o bucată de pământ moale de la ploile căzute şi acoperită cu iarbă, căderea fiindu-i astfel atenuată.

Detalii pe Monitorul de Botoșani

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Zelenski vrea să vină cu propuneri de pace către Rusia
x close