Antena 3 CNN Actualitate Locale "Nu vă supăraţi, mai aveţi un picior de luat". Când s-au uitat mai bine, polițiștii din Suceava au rămas ca la teatru: "Noi ce dracu facem cu asta?" Unde e pacientul, să i se dea sacoșa

"Nu vă supăraţi, mai aveţi un picior de luat". Când s-au uitat mai bine, polițiștii din Suceava au rămas ca la teatru: "Noi ce dracu facem cu asta?" Unde e pacientul, să i se dea sacoșa

"Nu vă supăraţi, mai aveţi un picior de luat". Când s-au uitat mai bine, polițiștii din Suceava au rămas ca la teatru: "Noi ce dracu facem cu asta?" Unde e pacientul, să i se dea sacoșa
08 Apr 2019   •   13:34

Situaţie limită şi deloc plăcută pentru poliţiştii de la Serviciul Judeţean Transporturi Suceava, care au fost nevoiţi să transporte în portbagajul autospecialei Dacia Logan piciorul amputat al unui tânăr de 17 ani, scrie Monitorul de Botoșani.

Poliţistul criminalist sucevean Bogdan Bănică, vicepreşedintele Sindicatului de poliţie Decus, a prezentat evenimentul care i-a fost relatat de colegi:

„Ca în toate cazurile de maximă urgenţă, colegii mei s-au deplasat la locul indicat, sirene, girofar, alertă de gradul unu.
Echipajul medical preia victima, o introduce în ambulanţă şi rămâne fără răspuns la solicitarea poliţiştilor: "Nu vă supăraţi, mai aveţi un picior de luat. Ăla secţionat, al victimei..."

Scârţâit de pneuri, nino-nino şi ambulanţa...dusă a fost.

- OK, dar ce dracu’ facem cu...piciorul, întrebă mirat un agent proaspăt ieşit din şcoală.
- Îl ducem la spital, cum ce facem? Poate se reuşeşte reconstrucţia, veni instant răspunsul colegului.
- De dus îl ducem, dar cum?

În sacoşă. Într-o sacoşă au fost nevoiţi ai mei să-l ducă, pe piciorul amputat, la UPU, în Logan. Şi a fost predat asistentelor de acolo, pe bază de proces-verbal", a relatat Bogdan Bănică.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close