Antena 3 CNN Actualitate Locale O copilă de șapte ani, din Sibiu, desfigurată de câinele unui vecin. Poliţiştii au deschis un dosar penal

O copilă de șapte ani, din Sibiu, desfigurată de câinele unui vecin. Poliţiştii au deschis un dosar penal

O copilă de șapte ani, din Sibiu, desfigurată de câinele unui vecin. Poliţiştii au deschis un dosar penal
21 Mar 2019   •   20:15

O fată de doar șapte ani, din satul Laslea, Sibiu, a fost mușcată de câinele unui vecin. Micuța a fost găsită de mama ei în fața porții, inconștientă și plină de sânge. 

Incidentul dramatic s-a petrecut marți, când fetița a ieșit pe stradă ca să se plimbe cu rolele împreună cu o prietenă. La un moment dat, câinele a sărit pe ea și copila a fost mușcată de gât și de față. 

Mama a auzit țipetele disperate ale fiicei sale și a ieșit imediat să vadă ce s-a întâmplat. Micuța a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Sighişoara. 

"Nici la școală nu pot s-o trimit. A mușcat-o de gât, nu poate să mănânce… Doar supă strecurată. Seara doarme cu gâtul întins, cu capul în sus, că dacă nu stă dreaptă i se adună pansamentul. Nici pe stradă nu mai iese, de teamă", a declarat mama fetiţei, potrivit orademedias.ro.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru privind săvârșirea infracțiunii de "neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, dacă atacul a avut loc".

×
Subiecte în articol: Sibiu vecin dosar penal
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close